Hoe werkt het?

Nadat u zich aangemeld heeft kunt u voor elke dag op de menulijst uw keuze aangeven voor uw tafeltje dekje menu. U komt verschillende keuzes tegen:

Wat is de componentenkeuze?

U heeft dagelijks qua hoofdgerecht de keuze uit een aantal groepen van gerechten. Deze worden componenten genoemd. Dat betekent dat u dagelijks bij het hoofdgerecht kunt kiezen uit 2 tafeltje dekje menu's. Bijvoorbeeld:

  • Gehakt cordon blue of speklapje
  • Sperziebonen of bloemkool
  • Aardappelpurée of gekookte aardappel

U krijgt dagelijks 3 gangen. Dit betekent dat er ook nog een voorgerecht is en een nagerecht. Deze zijn als volgt:

Voor het voorgerecht is er soep of bouillon.

Als nagerecht is er dessert of pruimen.

Soms ook een extra toevoeging zoals appelmoes, rauwkost of fruit.

Wilt u bijvoorbeeld geen soep maar wel een dessert en pruimen, dan kunt u dat aangeven. Er is per dag ruimte om notities te maken voor u tafeltje dekje menu.

U krijgt donderdags een nieuwe invullijst voor over 2,5 week. U levert deze lijst weer uiterlijk een week later in. Zo is er dus op donderdag altijd een wisseldag van lijsten. U geeft de ingevulde lijsten weer mee met de vrijwilliger. Invullen van de lijst is niet meer dan kruisjes zetten in het hokje naar uw keuze.

BELANGRIJK! U kunt niet de menulijsten vouwen!

tafeltje dekje maaltijd 4

Afmelden en wat is de kokskeuze?

Een menulijst bestaat uit diverse hokjes. Deze kruist u aan om aan te geven wat u wilt eten. Maar er is ook één hokje "geen maaltijd". Deze kruist u aan als u die dag geen tafeltje dekje maaltijd wenst. Zo meldt u zich af voor die dag. Wilt u zich na het invullen van de menulijst afmelden voor een dag? Dat kan telefonisch op ons telefoonnummer tot 10.30u op de dag dat u zich af wilt melden. Wilt u helemaal stoppen met de Maaltijdservice? Belt u ons dan ook alstublieft.

Mocht het voorkomen dat u wel geeft opgegeven dat u bijvoorbeeld op maandag mee eet. Maar op uw lijst staat maandag niks ingevuld, en het hokje "geen maaltijd" staat ook niet ingevuld, dan krijgt u toch een tafeltje dekje maaltijd en maakt de kok een keuze. Dan krijgt u dus een verrassingsmenu.

tafeltje dekje maaltijd 2

Bijzonderheden en dieet

Eventuele bijzonderheden dient u zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer. De tafeltje dekje keuken doet hun uiterste best om hiermee rekening te houden. Wilt u kleine wijzingen doorgeven, dan kan dat ook door briefjes in de maaltijdbox te doen. Vermeldt wel uw naam en adres erbij.

tafeltje dekje maaltijd 5

Hoe meld ik me aan?

  1. U neemt contact op met maaltijdservice Kromme Rijnstreek via ons telefoonnummer.
  2. U krijgt een machtigingsformulier thuisgestuurd. Hiermee geeft u maaltijdservice Kromme Rijnstreek toestemming om automatisch de kosten van de afgenomen tafeltje dekje maaltijden van uw rekening af te schrijven. Facturen worden kosteloos per mail gestuurd. Wilt u maandelijks een papieren factuur ontvangen, dan komen administratiekosten bij.
  3. De kosten zijn rond de €10,25 per 3-gangen menu (inclusief soep en dessert).
  4. Bij het machtigingsformulier ontvangt u ook een menukeuzelijst. Beiden vult u in en stuurt u op naar ons adres.
    U kunt voor alle zekerheid nog even bellen of alles is goedgekomen. Maar in principe gaat u vanaf de aangegeven datum meedraaien in de maaltijdservice.
  5. Er komt een vrijwilliger op de doordeweekse dagen (met uitzondering van feestdagen) een warme maaltijd bij u bezorgen tussen 12.00 en 13.00 (gemeente Wijk bij Duurstede) of tussen 16:30 en 17:30 (gemeente Bunnik). U dient dan wel thuis te zijn.

 

tafeltje dekje maaltijd 1

BELANGRIJK!

Tafeltje dekje maaltijden worden geportioneerd in zwarte schalen en de soep in aluminium. De aluminiumschaaltjes kunnen NIET in de magnetron. De kunststof boxen mogen wel in een magnetron.